2012. február 7., kedd

Talk Fusion Legális

Kedves Barátaim!


Elképzelhető, hogy szembesülnötök kell az üzletépítés során, hogy lepiramisozzák az üzletünket. Ha erre tudással felkészültök, akkor egyértelműen okosan tudtok majd reagálni. Van egy blog az interneten, ennek a tartalmát kivesézzük most :) Dőlt betűvel a piramisozó blog tartalma, kövér betűvel a tények. Íme:
A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen.
Senki nem állítja az ellenkezőjét. Valóban lehet és valóban van ingyenes szolgáltatás is ilyen. Az ingyenes videomail szolgáltatást biztosító cég is Network Marketingben dolgozik, és kimondom: annyira nem versenyképes az ajánlata, hogy kifejezni sem lehet…sem üzletépítés szempontjából, sem minőség szempontjából.
A videót állításukkal ellentétben valójában nem küldik sehova. Az a többi videomegosztó oldalhoz hasonlóan a szerverről van beágyazva.
Magyarul sima emailt küldenek és behívják a videót a szerverről.
Ez egészen egyszerűen technikai kérdés. A felhasználót a videójának a megjelenése foglalkoztatja, nem pedig a technikai háttere. Magyarul: a Talk fusion rendszerével megosztott videó esetében ki van zárva, hogy az esetleges konkurencia is megjelenjen ajánlatban+teljes mértékben reklámmentes a felület, ami egy üzleti videó esetében nagyon is fontos.
Állításuk szerint a konkurencia is fizetős és sokkal gyengébb. Nem bír el sok embert, de az övék igen!
Ez egy olyan kijelentés, amivel nem lehet mit kezdeni. A névtelen blogoló nem tán nemes egyszerűséggel olyat állít, ami nem igaz? Ennyi :)
Ezzel szemben a Youtube és társai ingyenesen szolgálnak ki több millió embert párhuzamosan. Az egy időben kiszolgálható videók száma csak szerverkapacitás kérdése.
A youtube nem konkurenia. A youtube egy ingyenes videómegosztó szolgáltatás, ami annyiból viszont NEM ingyenes, hogy el kell tűrni cserébe az elhelyezett reklámokat. Ott is fizet a hírdető. A Youtube sem nyomtatja a dollárokat :) A Talk Fusion pedig az előfizetési díjakból. A különbség ennyi.
Állításuk szerint ma már nem küldenek az emberek e-mailt! Pofátlanul hazudnak! Az emailek száma a kezdetek óta folyamatosan nő!
Sehol egyetlen prezentációban nem hallottam még olyan állítást, hogy nem küldenek az emberek e-mailt. Éppen ellenkezőleg! A Talk Fusion megoldásai éppen erre alapoznak!
Különböző asztali alkalmazásokkal ingyen és élőben lehet videotelefonálni! Miért használnánk egy videós hangpostafiókot, ha az élő beszélgetés ingyen van?
A két szolgáltatást nem hasonlítanám össze, erre egészen egyszerűen így válaszolok: Mert az ingyenes szolgáltatást biztosító cég egy fillér jutalékot sem fizet a felhasználóknak. PONT. Arról nem beszélve, hogy nálunk nincs videótelefonszolgáltatás, az egy másik Network marketing cég :D
“A Talk Fusion cég tagja az USA Direct Selling Társaságnak és a Dubai Direct Selling központnak.” – Szuper. A kutya sem hallott még róluk (már persze azokat leszámítva, akik Talk Fusion tagok. Akit ez megnyugtat az magára vessen.
Ez csak a névtelen blogíró véleménye…ez olyan, mintha valaki a föld másik felén azt mondaná: Hungary? Az meg mi? Sosem hallottam még erről az országról, tehát nem is létezik :D A tény ezzel szemben az, hogy a közel 3000 amerikai mlm cég közül alig 200 a DSA tagja, ami egy nagyon erős bizonyíték arra, hogy NEM pilótajátékról beszélhetünk. Aki a részletekre kíváncsi az keresse fel a weboldalakat:
“Nagynevű referenciái vannak a Talk Fusion-nek.” – Valójában ezek nem léteznek. Az Apple-t szokták emlegetni, de valójában csak annyi áll a háttérben, hogy az iStore-ba egy bárki által feltölthető alkalmazást tettek fel a Talk Fusion-höz. Máshol pénzért vesznek PR cikket, de önként még egyetlen komoly piaci szereplő sem írt róluk semmi jót. Használni sem használja egyikőjük sem. A Talk Fusion felhasználói köre a terjesztő tagokra korlátozódik. Nincsenek se cégek, se magánszemélyek, akik ezért a szolgáltatásért fizetnének! Hiába állítják ennek ellenkezőjét, igazolni nem tudják.
Először is: az Apple-t és újat is tudok mondani: a Microsoft-ot a konkurens cég emberei szokták emlegetni. ;) A Forbes magazin cikkje>>
Mivel a mögöttes termék csak álca, értéket nem képvisel, önmagában azt nem veszi meg senki, csak a terjesztési jogot, így aztán a Talk Fusion nem tekinthető MLM-nek. Egyszerű pilótajáték!
Ez egészen egyszerűen a névtelen blogíró magánvéleménye. És mint ilyen, szubjektív. Ha valaki szerint nem képviselnek ezek a termékek értéket, akkor ne váljon Talk Fusion partnerré/felhasználóvá. Ennél jobbat nem tudok ajánlani.
A PSZAF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) hivatalból vizsgálatot kezdeményezett a Talk Fusion ellen, tiltott piramisjáték szervezés miatt! A tagok nagy részének irányába nem történik kifizetés, mert a kifizetési minimumhoz köthető minimális feltételeket nem érik el. A piramis alján vannak a legtöbben. Ők azok, akik csak veszítenek az ügyön.
A Talk Fusion Cég az USA-ban van bejegyezve, tehát azon kívül, hogy teljesen valótlan sületlenségeket hord össze a névtelen író, a PSZAF-nak nincs jogköre a Talk Fusion tevékenységét vizsgálni. 

“Nemzetközi terjeszkedéssel pénzt hoz Magyarországnak.” – Ezzel szemben valójában a semmire fizetnek ki több százan sok száz dollárt (195 vagy 395 dollár belépési díj; 20 dollár havidíj), ami után többségük semmit nem kap vissza. A külföldre kifizetett összegek töredéke az, ami befolyik így az országba. A végeredmény: buknak a
tagok, bukik az ország Hiába bináris piramisról beszélünk. Annak hossza igen korlátos, hisz legkésőbb a 43. szinten véget kell érjen. Ekkor haladná meg a tagok
látszáma a föld lakosságának a számát. Hiába mondják tehát, hogy alig pár szint (10-12) van világszinten fölöttünk, mert a potenciális tagokat nézve ez már a piramis alja.
Aki ma ilyen butaságokat hord össze…hát az magára vessen! Nem tud a piac telítődni, nincs olyan, hogy mindenki belép egy üzletbe…ezzel szemben ismerünk már üzletépítőket, akik magyar vonalakon keresztül Szlovákiában, Írországban, Indiában, Brazíliában, Romániában, Franciaországban építi az üzletet. Mi ez, ha nem személyes tőkebehozatal?
Bob Reina, a Talk Fusion alapítója rendszeres szereplője az MLM, vagy még inkább a pilótajáték világának. Eddig minden szuper rendszere kimúlt! Csak idő kérdése a Talk Fusion mikor fog, ám Bob Reina azalatt igen sok pénzt lehúz az emberekről. Angol nyelven rengeteg cikk, írás született már Talk Fusion átverés,
Talk Fusion panaszok címmel.
A névtelen firkáló semmivel nem támasztja alá az állításait. Bottal üthetjük a nyomát annak, aki ezt a sok sületlenséget összehordta :)
Cikkek, a teljesség igénye nélkül:
A Talk Fusion tehát nem más, mint egy értéktelen termék, amit meg sem próbálnak eladni, csak a terjesztői piramist bővítik horrorisztikus pénzekért. Minden illegális, még a PSZAF is pilótajátékként kezdeményezett nyomozást ellene.
Ismétlés a tudás anyja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése