A cégről

A cég története:
Talk Fusion legendás története egy forradalmi termék víziójával és a megvalósításának elhatározásával kezdődött.

2004-ben a Talk Fusion alapítója és vezérigazgatója Bob Reina el akart küldeni emailen egy 10 mp-s videót a barátainak. Az America Online azt mondta, hogy ez nem lehetséges; Bob hitt benne, hogy ez mégis megoldható. Egy IT zseni barátjának a segítségével és tapasztalatával, együtt elérték a látszólag lehetetlent és tökéletesítették a Videó Emailbe illesztésének az ötletét.

2007-ben az Egyesült Államokból kiindulva a kristály tiszta Videó Email Termékünk sikere gyorsan elterjedt az egész világon. Ma a Talk Fusion folytatja a világméretű terjeszkedését. 200 országban vagyunk megtalálhatók és mi vagyunk a világ 8. legnagyobb online videó tartalom szolgáltatója—megelőzve olyan hatalmas cégeket, mint a Yahoo, AOL, Viacom, CBS és a MegaVideo.

A Talk Fusionnak sikerült egyesítenie a világot, az örökké változó kommunikáció korában. A jelenség, ami egy kiváló Videó Email Termékkel indult, mára már 9 csúcstechnológiájú Videó Kommunikációs Termékké fejlődött - Videó Email, Videó Blog, Videó Megosztó, Videó Automata Válaszküldő e-előfizetési forma, Videó Hírlevél, Videó Konferencia és Fusion Wall—a mi 3-D-s közösségi és üzleti hálózati oldalunk, ami megváltoztatta a közösségi média arculatát.

Manapság az internetes videók túlnyomó többsége a közösségi oldalakon kerül feltöltésre. 2014-re, úgy becsülik, hogy az összes online tartalom 60%-a videó lesz. A Talk Fusion tökéletesen úgy helyezkedik, hogy kihasználja ezt a trendet.

A legfontosabb a Talk Fusion számára a világszínvonalú Videó Kommunikációs Termék szolgáltatása és folyamatos szenvedélyünk az emberek életének a megváltoztatása. Ez a vágy az alapító és vezérigazgató Bob Reina élet iránti lelkesedéséből, emberszeretetéből és abból az álomból származik, hogy segítsen abban az embereknek, hogy a saját értelmezésük szerint éljék az életüket.

Talk Fusion az a cég, amely ragaszkodik az etikus üzleti magatartáshoz. A jelenleg létező több ezer cég közül, mi a rangosnak számító Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) 200 tagja közé tartozunk. Mi ezenkívül a Közvetlen Értékesítők Oktatási Intézet (DSEI) tagjai közé is tartozunk. Ez a szervezet van kijelölve arra, hogy felügyelje a Közvetlen Értékesítés etikus és professzionális végrehajtását. A Talk Fusion egy teljesen akreditált üzlet a (BBB)-nél

A kétkedők olvassák el ezt: Talk Fusion Legális

Hála a Talk Fusionnak elmentem Floridába nyaralni:

Bemutatók:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése